Aktuální anketa


Nenalezena žádná anketa ve které by se dalo hlasovat.

Poslední utkání


Příští utkání


Dosavadní známé výsledky 30. kola Fortuna Divize A v sezóně 2019 - 2020: Dynamo Č. Budějovice B - SK Petřín Plzeň -:-, FK Hořovicko - FK Hvězda Cheb -:-, Spartak Soběslav - SENCO Doubravka -:-, Union Beroun - TJ Sedlčany -:-, Rokycany - FK Jindřichův Hradec -:-, FC Mariánské Lázně - Sokol Čížová -:-, Slavoj Mýto - FK Přeštice -:-, SK Klatovy - SK Katovice -:-,

Vítejte na neoficiálním webu FK Hvězda Cheb

 Články


Notice: Undefined index: akcicka in /home/users/cheb/fkhvezdacheb.4fan.cz/web/zalozky/0/clanky.php on line 63

Notice: Undefined index: filtr in /home/users/cheb/fkhvezdacheb.4fan.cz/web/zalozky/0/clanky.php on line 63

Notice: Undefined index: akcicka in /home/users/cheb/fkhvezdacheb.4fan.cz/web/zalozky/0/clanky.php on line 119
56 Union potvrdil roli favorita utkání a z Blšan veze všechny body

Do utkání vstoupili oba týmy aktivně. Mladíci z Blšan chtěli Union překvapit rychlostí, kdežto Union čekal na zaváhání soupeře.

První vážnější příležitost ke skórování měli domácí, když po pěti minutách hry zahrávali rohový kop. Míč naštěstí vybojoval Martínek, který odkopl míč daleko od Kýčkovy branky. Od této chvíle kraloval na hřišti pouze Union a domácí se pouze bránili. Ve 12. minutě vytáhl Jungman míč po levé straně až k rohovému rpaporku odkud centroval na Papicu, který bohužel netrefil míč ideálně. O minutu později zahrával Union rohový kop, po jehož rozehrání se dostal k míči Linhart, který centroval na Sládečka, který však míč podběhl. Ve 22. minutě zaznamenali šanci i domácí. Po faulu Martínka na polovině hřiště nechal rozhodčí výhodu, protože čerstvá posila Blšan Geovani se s míčem protáhl až k brankové čáře, kde ho o míč obral Kýček. Ve 27. minutě se k odraženému míči dostal osamocený Šebesta a vyslal cca z 20 metrů pěknou střelu, která jen těsně přeletěla brankovou konstrukci. O dvě minuty déle obral domácího stopera Sládeček o míč a řítil se sám na branku, ale ani na dvakrát ho nedokázal překonat. První gólová radost přišla až ve 33. minutě, kdy Sládeček dostal míč až do vápna a z otočky vyslal na Brejchu nechytatelnou střelu – 0:1.
Do druhého poločasu nastoupil Union ještě aktivněji a už ve 47. minutě se mohli hráči radovat podruhé. Bauer nikým nebráněn vytáhl míč po pravé straně odkud zpětnou přihrávkou vybídl Sládečka ke skórování, jeho pokus však Brejcha vyrazil před sebe, kde stál připravený Papica, který se již nemýlil – 0:2. Po druhém gólu se Union do útoku moc nehrnul a tak se k šancím dostávali domací hráči. Největší problémy chebské obraně dělali zejména Podroužek, Klasna a kapitán Čonka. Sládeček ještě mohl vstřelit svůj druhý gól už v 62. minutě,když běžel sám na Brejchu, ale ten se přelstít nenechal. V 73. však udělala domácí obrovskou chybu. Řehák rozehrával z hranice vápna, ale míč zachytil Sládeček, který když viděl vyběhnutého Brejchu poslal míč do prázdné branky – 0:3. Po tomto gólu opět opadla snaha Unionu vstřelit další branku a několik příležitostí si vypracovali domácí, ale žádná neměla gólový efekt.
Union si tak odváží z Blšan zaslouženě tři body a posunul se tak na 9. místo ligové tabulky. V příštím kole přivítá Union na hřišti Lokomotivy Buldoky z Karlových Varů, kteří porazili doma silnou rezervu pražské Sparty 3:2.



20.08.2007 16:53  |  přečteno: 181x | vložil: Pepek



Notice: Undefined index: akcicka in /home/users/cheb/fkhvezdacheb.4fan.cz/web/zalozky/0/clanky.php on line 182