Aktuální anketa


Nenalezena žádná anketa ve které by se dalo hlasovat.

Poslední utkání


Příští utkání


Dosavadní známé výsledky 30. kola Fortuna Divize A v sezóně 2019 - 2020: Dynamo Č. Budějovice B - SK Petřín Plzeň -:-, FK Hořovicko - FK Hvězda Cheb -:-, Spartak Soběslav - SENCO Doubravka -:-, Union Beroun - TJ Sedlčany -:-, Rokycany - FK Jindřichův Hradec -:-, FC Mariánské Lázně - Sokol Čížová -:-, Slavoj Mýto - FK Přeštice -:-, SK Klatovy - SK Katovice -:-,

Vítejte na neoficiálním webu FK Hvězda Cheb

 Články


Notice: Undefined index: akcicka in /home/users/cheb/fkhvezdacheb.4fan.cz/web/zalozky/0/clanky.php on line 63

Notice: Undefined index: filtr in /home/users/cheb/fkhvezdacheb.4fan.cz/web/zalozky/0/clanky.php on line 63

Notice: Undefined index: akcicka in /home/users/cheb/fkhvezdacheb.4fan.cz/web/zalozky/0/clanky.php on line 119
30 V domácí premiéře se Union dělil o body!

FK Union Cheb 2001 - Fk Kolín a.s. 1:1 (1:1) Goly Union - ( 20.-Šebesta) Diváci- 600

První utkání před domácími fanoušky odehráli fotbalisté třetiligového Unionu Cheb. Soupeřem jim byl celek Kolína. Oba celky v prvním soutěžním kole vyšly bodově naprázdno. Podle toho také do utkání vstoupili. Hned v samém úvodu se do šance dral Martínek. Po ataku na tohoto vysokého hráče Chebu sudí Kolínu odpískal dost přísný faul a domácím se naskytla vynikající příležitost k otevření skóre. Přímého kopu se jal Sládeček, jehož ráně scházela pouze přesnost – nastřelil břevno! Hosté se nadále příliš nehrnuli do ofenzívy a otěže duelu držely ve svých rukou fotbalisté Unionu. Další tutovka patřila opět hráči v modro-bílém a opět byl zakončujícím hráčem Sládeček. Jeho střela z dobré pozice jen těsně minula branku Čižinského. V 18. minutě hráči Kolína domácím ukázali, čemu se říká produktivita. Zatímco chebští marně bušili do obranného valu hostí, ti se z první vážnější šance prosadili gólově. Kmoch pláchl po křídle, dostal prostor k centru. K tomu měl nejblíže Stoček, pro kterého nebyl problém překonat bezmocného Kýčka střelou po zemi. Union prohrával 0:1. Odpověď však přišla záhy. Pohlednou kombinaci Chebu na hranici pokutového území zakončil přesnou střelou k levé tyči kapitán celku Šebesta. Poté se do fotbalového dění v první půli vložil i Kolín. A znovu byl ústřední postavou Stoček, jemuž však v souboji s Kýčkem ve vzduchu scházeli centimetry. To bylo na dlouho vše. Do druhého poločasu se tak vcházelo za stavu 1:1. Tato část zápasu na stadionu Lokomotivy však znamenala „jednu velkou nudu“… Obě mužstva se soustředila na defenzívu a ojedinělé útočné výpady postrádaly přesnost i nápad. Zápas tak po pohledném prvním poločase upadl do šedi a vynikající návštěva 600 lidí, kteří se na start Unionu na domácí půdě přišli podívat, mohli zatleskat pouze občasným zábleskům a náznakům šancí. Jednou z nich byla ta z minuty 53. Pěknou individuální šanci vystřídavšího Jungamana zakončoval nadějnou příhrou před bránu Linhart, ale podobná šance jako vedla k vedoucí brance Kolína zůstala nevyužita. Více toto klání nenabídlo a oba celky se rozešly se spravedlivou remízou 1:1. Hráči Unionu si tak do tabulky ČFL připsali první podzimní bod. V dalším kole zavítají na hřiště Blšan.

FK Union 2001 Cheb vs. FK Kolín

1 : 1 po poločase 1:1

Branky: 20. Šebesta – 18. Stoček

Diváci: 600

Rozhodčí: Polák – Ochotnický, Svatík

Sestava Chebu: Kýček - Mašek, Martínek, Suchánek, Aleksič, Bauer, Šebesta, Kovalík (46.Jungman), Papica, Linhart, Sládeček (86.Mour).

Sestava Kolína: Čižinský, Susser (86.Suchánek), Majer, Tlučhoř, Kalivoda, Pacák, Kmoch (90.Kacafírek), Mach, Štoček, Doseděl, Čáp (89.Mašanský).

Autoři- (T,K , M,O)



12.08.2007 21:44  |  přečteno: 455x | vložil: Mysak



Notice: Undefined index: akcicka in /home/users/cheb/fkhvezdacheb.4fan.cz/web/zalozky/0/clanky.php on line 182