Aktuální anketa


Nenalezena žádná anketa ve které by se dalo hlasovat.

Poslední utkání


Příští utkání


Dosavadní známé výsledky 30. kola Fortuna Divize A v sezóně 2019 - 2020: Dynamo Č. Budějovice B - SK Petřín Plzeň -:-, FK Hořovicko - FK Hvězda Cheb -:-, Spartak Soběslav - SENCO Doubravka -:-, Union Beroun - TJ Sedlčany -:-, Rokycany - FK Jindřichův Hradec -:-, FC Mariánské Lázně - Sokol Čížová -:-, Slavoj Mýto - FK Přeštice -:-, SK Klatovy - SK Katovice -:-,

Vítejte na neoficiálním webu FK Hvězda Cheb

 Články


Notice: Undefined index: akcicka in /home/users/cheb/fkhvezdacheb.4fan.cz/web/zalozky/0/clanky.php on line 63

Notice: Undefined index: filtr in /home/users/cheb/fkhvezdacheb.4fan.cz/web/zalozky/0/clanky.php on line 63

Notice: Undefined index: akcicka in /home/users/cheb/fkhvezdacheb.4fan.cz/web/zalozky/0/clanky.php on line 119
99 Hvězda vyhrála na půdě nejhoršího celku soutěže

Dnešního sychravého dopoledne se Hvězda představila na půdě nejhoršího celku soutěže SK Dynamo ZČE Plzeň, které za celou sezónu nasbíralo pouhopouhé dva body. Po nevydařené první půli zlepšili hráči Hvězdy v druhém dějství pohyb i zakončení a zaslouženě vyhráli.

 

SK Dynamo ZČE Plzeň - FK Hvězda Cheb 1:3 (1:0)

30' Vít - 58' T. Rolník, 65'+78' Šturm

P.S.: Fotografie z utkání budou během zítřka

Hvězda nastoupila do první půle jen s jedním útočníkem, což se ukázalo jako špatný taktický tah. Tomáš Šturm se sám nedokázal na hrotu prosadit a útok byl vcelku bezzubý. Naproti tomu domácí byli z počátku utkání úspěšnější v napadání chebské rozehrávky což také po hrubce obrany ve 30. minutě zúročili domácí přečíslením a nadvakrát Vít překonal Martince. Jediné vážnější ohrožení brány domácích byla v první půli dalekonosná střela Šaligy do břevna.

Ve druhé půli Hvězda změnila rozestavení a hrála na dva útočníky, čímž se vytvořil na domácí tlak, který nemohli delší dobu ustát. Po standartní situaci rozehrávané Čížkem se v 58. minutě střelou do protipohybu gólmana prosadil Tomáš Rolník. Domácí se po vyrovnávací brance začali soustředit ještě více na obranu a záchranu alespoň bodu, ale díky přesným pasům ze záložní řady se chebským dařilo dostávat do přečíslení a následně i k zakončení. Po sedmí minutách od vyrovnání dokonal obrat Tomáš Šturm, který chvíli před koncem osobně pečetil vítězství 3:1. Domácí tak mouhou být rádi za milosrdné tři branky.

Hvězda Cheb se tak drží se 14 body zatím na 11. místě, na kterém může zůstat i do dalšího kola, pokud zítra nebude Zličín bodovat na hřišti Jindřichova Hradce.

V příštím utkání se Hvězda střetně s již tradičním a velmi silným celkem z Tachova. Bude to zároveň poslední vystoupení chebanů v tomto ročníku na hřišti Lokomotivy, tak se nezapomeňte přijít rozloučit a podpořit Hvězdu proti ostřílenému soupeři! Utkání začíná v sobotu 9.11. ve 14:00.

Tachovští se jistě budou snažit napravit dněšní spackané domácí utkání proti celku z Nové Vsi, které skončilo 2:4 (1:1).

 



02.11.2013 18:32  |  přečteno: 111x | vložil: Administrátor



Notice: Undefined index: akcicka in /home/users/cheb/fkhvezdacheb.4fan.cz/web/zalozky/0/clanky.php on line 182