Aktuální anketa


Nenalezena žádná anketa ve které by se dalo hlasovat.

Poslední utkání


Příští utkání


Dosavadní známé výsledky 30. kola Fortuna Divize A v sezóně 2019 - 2020: Dynamo Č. Budějovice B - SK Petřín Plzeň -:-, FK Hořovicko - FK Hvězda Cheb -:-, Spartak Soběslav - SENCO Doubravka -:-, Union Beroun - TJ Sedlčany -:-, Rokycany - FK Jindřichův Hradec -:-, FC Mariánské Lázně - Sokol Čížová -:-, Slavoj Mýto - FK Přeštice -:-, SK Klatovy - SK Katovice -:-,

Vítejte na neoficiálním webu FK Hvězda Cheb

 Články


Notice: Undefined index: akcicka in /home/users/cheb/fkhvezdacheb.4fan.cz/web/zalozky/0/clanky.php on line 63

Notice: Undefined index: filtr in /home/users/cheb/fkhvezdacheb.4fan.cz/web/zalozky/0/clanky.php on line 63

Notice: Undefined index: akcicka in /home/users/cheb/fkhvezdacheb.4fan.cz/web/zalozky/0/clanky.php on line 119
107 Příští týden začíná nová sezóna krajského přeboru

Letní příprava rychle utekla a již příští sobotu přivítá Hvězda na svém hřišti loňského krajského přeborníka - Olympii Březovou. Hvězda má po sestupu z divize fanouškům co vracet a souboj s posledním mistrem přeboru je vhodnou příležitostí k napravení reputace. Nebude to však snadné. Osa mužstva se po minulé sezóně rozpadla a tak nyní dostanou příležitost hráči ze zrušeného B týmu, nebo dorostu.

Jak Hvězdě vstup do nové sezóny se přijďte podívat již tuto sobotu 15. srpna od desíti hodin na stadion Lokomotivy Cheb.

Ženy si na svoje premiérové divizní vystoupení musejí počkat o týden déle, kdy v neděli 23. srpna, taktéž v deset hodin, nastoupí v Horní Bříze proti místním ženám.

Moduly Poslední/Příští utkání nyní umějí chronologicky uvádět i přátelská/přípravná utkání. Pokud objevíte nějakou chybu v těchto skriptech, tak mi to prosím dejte vědět přes fórum.

Díky.



09.08.2015 23:51  |  přečteno: 272x | vložil: Administrátor



Notice: Undefined index: akcicka in /home/users/cheb/fkhvezdacheb.4fan.cz/web/zalozky/0/clanky.php on line 182