Aktuální anketa


Nenalezena žádná anketa ve které by se dalo hlasovat.

Poslední utkání


Příští utkání


Dosavadní známé výsledky 30. kola Fortuna Divize A v sezóně 2019 - 2020: Dynamo Č. Budějovice B - SK Petřín Plzeň -:-, FK Hořovicko - FK Hvězda Cheb -:-, Spartak Soběslav - SENCO Doubravka -:-, Union Beroun - TJ Sedlčany -:-, Rokycany - FK Jindřichův Hradec -:-, FC Mariánské Lázně - Sokol Čížová -:-, Slavoj Mýto - FK Přeštice -:-, SK Klatovy - SK Katovice -:-,

Vítejte na neoficiálním webu FK Hvězda Cheb

 Články


Notice: Undefined index: akcicka in /home/users/cheb/fkhvezdacheb.4fan.cz/web/zalozky/0/clanky.php on line 63

Notice: Undefined index: filtr in /home/users/cheb/fkhvezdacheb.4fan.cz/web/zalozky/0/clanky.php on line 63

Notice: Undefined index: akcicka in /home/users/cheb/fkhvezdacheb.4fan.cz/web/zalozky/0/clanky.php on line 119
113 Po zdramatizovaném závěru si Hvězda z Doubravky veze všechny body

Hvězda v dnešním utkání se sousedem v tabulce potvrdila víteznou formu a po zásluze veze z Doubravky všechny body. Hvězda vedla v utkání již 3:0, ale pak se ze dvou šancí prosadili i domácí a zápas tak zdramatizovali. Výhru si však Hvězda vzít nenechala.

 

SK Senco Doubravka - FK Hvězda Cheb 2:3 (0:1)

68' a 76' Petrželka - 38' a 60' Šneberger, 56' Krupička

Fotografie z utkání ZDE

V posledním utkání podzimu zajížděla Hvězda k utkání na plzeňskou Doubravku, kde se již od první minuty mohla ujmout vedení, když těsně po výkopu zkazili domácí rozehrávku a Hudeček s Vošmikem se řítili na zaskočenou obranu domácích. Vošmikovi byl však odpískán útočný faul. Chebský gólman Martinec musel poprvé zasahovat v 7. minutě po standardní situaci domácích. O čtyři minuty později ztratil v souboji balón Tomáš Rolník a domácím se tak naskytl rychlý break dva na jednoho, ale včasné vyběhnutí Martince a odkop T. Rolníka do zámezí tento útok zastavil. Jednalo se však o ojedinělé příležitosti domácích. V 17. minutě se z prostoru vápna dostal k dobré střele Šturm, ale trefil pouze gólmana. Po půl hodině hry šli opět do přečíslení domácí, ale Martinec bravurním zákrokem opět tým podržel. Poté došlo ke střídání nevýrazného Čížka, kterého nahradil bývalý "senečák" Pavel Javorský a hra ve středu hřiště se výrazně zklidnila. Hvězda se tak mohla v klidu soustředit na útok a ve 38. minutě se chebští poprvé radovali, když se zpoza vápna prosadil rodilý plzeňák Šneberger. Domácí i tak mohli do konce první půle srovnat, ale žádnou z nabízených standardních situací se jim naštěstí nepodařilo přetavil ve vyrovnávací branku.

Do druhé půle vstoupili chebští o poznání koncentrovanější, méně ztráceli míče ve středu hřiště a dařilo se i v útoku. V 55. minutě napřáhl z více jak 20 metrů Krupička, který svou skákavou střelou stanovil skóre na 2:0 z pohledu Hvězdy. O pět minut později nastřelili chebští tyčku, od které se míč odrazil přímo před Šnebergera, který nekompromisně zavěsil na 3:0.

Hosté se pak pod tíhou dobrého výsledku stáhli z útoku a šetřili síly na konec utkání, což se jim málem vymstilo a začal se tak naplňovat podobný scénář jako v Milevsku. Nejprve se po zpětné přihrávce prosadil z hranice vápna v 68.minutě Petrželka a tentýž hráč se o osm minut později po standardní situaci prosadil znovu, když se nikým netečovaný míč dostal až za záda překvapeného Martince. Poté začalo pravé fotbalové drama, při kterém nebyla nouze o fauly a o nebezpečné brejkové situace. A i když se střídající Kohout nedokázal pět minut před koncem prosadit, tak i přesto tři body putují zaslouženě do Chebu.

Hvězda tak z posledních pěti utkání čtyřikrát zvítězila a poskočila na 10. příčku, kde nahradila právě Doubravku.

Po děkovačce vytrvale fandícímu chebskému kotli se tak Hvězda uložila k zimnímu spánku. Na ochozech stadiónů se opět sejdeme až 8. března, kdy se Hvězda Cheb představí na hřišti Sušice. První jarní domácí utkání čeká Hvězdu 15.března proti Jindřichově Hradci.



16.11.2013 17:40  |  přečteno: 256x | vložil: Administrátor



Notice: Undefined index: akcicka in /home/users/cheb/fkhvezdacheb.4fan.cz/web/zalozky/0/clanky.php on line 182