Aktuální anketa


Nenalezena žádná anketa ve které by se dalo hlasovat.

Poslední utkání


Příští utkání


Dosavadní známé výsledky 30. kola Fortuna Divize A v sezóně 2019 - 2020: Dynamo Č. Budějovice B - SK Petřín Plzeň -:-, FK Hořovicko - FK Hvězda Cheb -:-, Spartak Soběslav - SENCO Doubravka -:-, Union Beroun - TJ Sedlčany -:-, Rokycany - FK Jindřichův Hradec -:-, FC Mariánské Lázně - Sokol Čížová -:-, Slavoj Mýto - FK Přeštice -:-, SK Klatovy - SK Katovice -:-,

Vítejte na neoficiálním webu FK Hvězda Cheb

 Články


Notice: Undefined index: akcicka in /home/users/cheb/fkhvezdacheb.4fan.cz/web/zalozky/0/clanky.php on line 63

Notice: Undefined index: filtr in /home/users/cheb/fkhvezdacheb.4fan.cz/web/zalozky/0/clanky.php on line 63

Notice: Undefined index: akcicka in /home/users/cheb/fkhvezdacheb.4fan.cz/web/zalozky/0/clanky.php on line 119
118 Hvězda si veze z Tachova nepopulárního "bůra" a spadla do pásma sestupu

Ve 13. kole divizní skupiny A zajížděla Hvězda na půdu Tachova a podívaná to byla pro fanouška Hvězdy více než nepříjemná. Po nepovedených vstupech do obou poločasů a hattricku domácího L. Kovaříka odjížděla Hvězda s pětigólovým přídělem.

FK Tachov - FK Hvězda Cheb

5:1 (2:1)

Góly: 9. Dvořák, 10. Kovařík, 51. Kovařík, 57. Kovařík, 88. Hudec - 40. V. Altman

Diváci: 150

Hvězda v dnešním utkání nezachytila vstup ani do jednoho poločasu. V tom první se nejprve hlavou prosadil v 9. minutě František Dvořák a o minutu později se po přízemním centru od rohového praporku prosadil poprvé Kovařík. Snad jediným světlým okamžikem utkání bylo snížení Vaška Altmana na 2:1 ve 40. minutě, což byl pro Hvězdu první vstřelený gól od 27. září (Hvězda Cheb - Karlovy Vary 1:2 - gól Kohout).

Po změně stran to šlo jako přes kopírák, Hvězda si nechala v 51. a 57. minutě dát další dva góly a bylo fakticky po zápase. Chebští borci se dostávali na polovinu soupeře jen sporadicky a útoky domácích brzdil poměrně často praporek pomezního. A když v 88. minutě upravil na konečných 5:1 Hudec, tak hlavní sudí ukončil zápas přesně po naplnění předepsaných 90. minut.

Tímto výsledkem se Hvězda i díky výhře Milevska v penaltovém rozstřelu na půdě Klatov, dostala do sestupových vod, kde je spolu s ní nováček z Mariánských Lázní a TJ Sušice.

V příštím kole přivítá v posledním domácím utkání podzimu plzeňskou Doubravku. Utkání začíná jako již tradičně v sobotu 8. listopadu od 10:15.

Podzimní část pak Hvězda zakončí na půdě Sokola Čížová u Písku.



01.11.2014 17:47  |  přečteno: 318x | vložil: Administrátor



Notice: Undefined index: akcicka in /home/users/cheb/fkhvezdacheb.4fan.cz/web/zalozky/0/clanky.php on line 182